Frakt

Vi tilbyr fri frakt på bestillinger over 1500,-.

Forsendelse: Ordren sendes normalt ut samme virkedag om bestillingen er gjennomført før klokken 16.00. Om bestillingen er gjennomført etter klokken 16.00, vil den bli sendt ved neste virkedag.

Hentemelding får du på SMS og den kommer normalt etter 1-3 virkedager etter at vi har oppdatert din ordre som "Levert."

Angrefrist og retur: Du har 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Ønsker du å returnere produktet, send varen i retur som postpakke via Posten. Returkostnader i slike tilfeller betales av kunden, og kunden står selv ansvarlig for transportrisikoen. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på. Så snart vi mottar ordren/varen i retur i tilfredsstillende stand vil beløpet bli refundert til samme betalingskort du brukte, eller registrert hos Klarna slik at din faktura blir oppdatert korrekt.

Returadresse: SVEAN AS, Karl Johans gate 37-41, 0162 Oslo. Du vil alltid få en mail med bekreftelse på at varene er sendt. Her får du også et sporingsnr slik at forendelsen kan spores. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglement. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Dette nettstedet brukes til å tilby tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikk cookies. Jeg aksepterer cookies