Retur og angrerett

Angrefrist og retur: Du har 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Ønsker du å returnere produktet, fyll ut tilsendte skjema for angrefrist, og send varen i retur som postpakke via Posten. Returkostnader i slike tilfeller betales av kunden, og kunden står selv ansvarlig for transportrisikoen. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Så snart vi mottar ordren/varen i retur i tilfredsstillende stand vil beløpet bli refundert til samme betalingskort du brukte, eller registrert hos Klarna slik at din faktura blir oppdatert korrekt.

Returadresse: SVEAN AS, Karl Johans gate 37-41, 0162 Oslo.

Uavhentede pakker: Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr på kroner 300,- for å dekke våre kostnader for utsendelse og retur jfr. forbrukerkjøpsloven § 41.

Defekt vare: Ved feil eller mangler på en vare, vennligst ta kontakt med oss så snart som mulig og senest innen 14 dager på e-post: svean@svean.no så vil vi erstatte den med ny vare. Skulle produktet være utsolgt vil du bli kontaktet slik at du kan velge om du vil bytte i en vare med tilsvarende verdi, eller få pengene tilbake. Vi betaler fraktomkostningene når du sender noe i retur grunnet feil eller mangler.

Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt på svean@svean.no eller telefon: 22 33 47 56.

Dette nettstedet brukes til å tilby tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikk cookies. Jeg aksepterer cookies