Studio Nicholson

SS21-kolleksjonen er her
-nå også til herre!

Vi er stolte av å kunne tilby dere Studio Nicholson, et britisk merke etablert av Nick Wakeman i 2010.

Nick finpusset ferdighetene sine ved å studere tekstildesign ved Chelsea School of Art i London, og er kjent for sin bruk av overlegne tekstiler, og jobber kun med de beste materialene som er tilgjengelig.

Studio Nicholson henter inspirasjon fra japansk kultur, arkitektur og interiør og skaper plagg som er nøye konstruert for å gi struktur og eleganse, og danner grunnlaget for den ultimate modulære garderoben.

De jobber tett med erfarne produsenter i Italia, Portugal, Japan og Storbritannia, som forstår essensen til merkevaren og den perfeksjonen Nick tilstreber.

Ordet "Pusterom" er inspirasjonen for vår/sommer-kolleksjonen 2021.

Det roligere tempoet 2020 etterlot seg tillot Studio Nicholsons grunnlegger og kreative direktør Nick Wakeman tid til å vurdere suksessene det siste tiåret. Ved å trekke tilbake til merkevarens røtter og fokusere på positive endringer for den fremtidige retningen.

Fokuset er sterkt preget av ansvar når det kommer til bærekraft og langsiktig funksjonalitet - plagg som harmonerer, uavhengig av passform, størrelse eller årstid.

De første produktene fra kolleksjonen er nå tilgjengelig hos oss.

«Funksjonalitet, modernitet og lekenhet er de elementære elementene vi tror på som et merke, som danner grunnlaget for hver kolleksjon.»

Utvalgte produkter til dame:

Utvalgte produkter til herre:


Dette nettstedet brukes til å tilby tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikk cookies. Jeg aksepterer cookies