Allerede som tolvåring startet karrieren til Mark Kenly Domino Tan, da han designet sin første kjole til daværende prinsesse Alexandra av Danmark.

Han begynte senere på den prestisjetunge designskolen i Kolding i Danmark før han fortsatte å utvikle sitt håndverk i noen av de største motehusene inkludert Dior, Balenciaga, Alexander McQueen og Sonia Rykiel.

I 2012 lanserte Mark sitt eget merke og ble raskt kjent for sin evne til å skape estetiske og skreddersydde silhuetter med eksperimentell bruk av tekstiler. Han vant også dette året "National H&M Award" som bevis på sitt talent.

Det følgende året debuterte han på København Fashion Week med sin første kolleksjon, som ble godt mottatt av både nasjonal og internasjonal presse.

Mark vant "Danske Design Talent"-prisen i 2014 og i 2015 mottok han pris av det danske Kronprinsparet, som den første motedesigneren, for sitt kreative arbeid med materialets uttrykk og med fokus på bærekraftig mote. Han vant også nylig den danske moteprisen "Årets designer" på ELLE Style Awards 2020.

Dette nettstedet brukes til å tilby tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikk cookies. Jeg aksepterer cookies